مربا انجیر خانگی برای تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با HSV مفید می باشد.
انجیر میوه ای منحصر به فرد به شکل اشک است که به اندازه یک انگشت شست است. این میوه دارای طعم شیرین با پوست بنفش یا سبز و گوشت صورتی است.

سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است و فواید سلامتی مختلفی را ارائه می دهد. به عنوان مثال، آنها می توانند از هضم غذا پشتیبانی کنند، خطر بیماری قلبی را کاهش دهند و به شما در مدیریت سطح قند کمک کنند. امروز بیایید طرز تهیه مربای انجیر سالم برای بیماران مبتلا به تبخال (HSV) را بیاموزیم.

انجیر تازه سرشار از مواد مغذی و کالری کم است که آن را به یک رژیم غذایی سالم تبدیل می کند. این میوه حاوی فیبر، مس، منیزیم، پتاسیم، مس، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین B6، ویتامین C، ویتامین A و ویتامین K است.

مربا

علاوه بر این، انجیر تازه حاوی مقداری کالری از قند طبیعی است و خوردن مقداری انجیر یک میان وعده کم کالری است که می توانید به وعده غذایی اضافه کنید. از سوی دیگر، انجیر خشک سرشار از قند و کالری است، زیرا قند در هنگام خشک شدن میوه ها غلیظ می شود.

انجیر حاوی آنتی اکسیدان‌ها، فلاونوئیدها و فنل‌ها است که فواید زیادی برای سلامتی دارد، مانند مبارزه با تجمع رادیکال‌های آزاد در بدن که ممکن است باعث بسیاری از بیماری‌ها شود. این ترکیبات همچنین دارای خواص ضد التهابی هستند که سیستم ایمنی را تقویت کرده و به کشتن باکتری ها و ویروس ها کمک می کنند.

انجیر سیستم ایمنی را تقویت می کند زیرا حاوی ویتامین A است. بدن از ویتامین A برای تولید سلول های خونی جدید، از جمله گلبول های سفید، سلول های ضروری سیستم ایمنی بدن استفاده می کند. ویتامین A همچنین از رشد سلول ها حمایت می کند و عملکرد سلول های سیستم ایمنی را تقویت می کند.

انجیر حاوی منیزیم است که برای عملکرد مغز و اختلالات روانی مانند استرس و افسردگی ضروری است. علاوه بر این، پتاسیم برای سلامت روان نیز ضروری است زیرا ارتباط نزدیکی با انتقال دهنده عصبی سروتونین دارد و کمبود آن منجر به افسردگی و تغییرات خلقی می شود.

همانطور که قبلا ذکر شد، انجیر می تواند سیستم ایمنی را تقویت کند، که برای بیماران مبتلا به HSV برای محدود کردن گسترش ویروس ضروری است.

علاوه بر این، این میوه می تواند اضطراب را کاهش دهد، که برای بیماران نیز ضروری است، زیرا اختلالات روانی یکی از محرک های فعال سازی HSV است.

علاوه بر این، انجیر لیزین بیشتری نسبت به آرژنین دارد. لیزین یک آمینو اسید است که می توانید از رژیم غذایی دریافت کنید که برای بیماران مبتلا به HSV ضروری است زیرا به کاهش مقدار آرژنین در بدن کمک می کند. آرژنین اسید آمینه دیگری است که می توانید از رژیم غذایی نیز دریافت کنید که به تکرار HSV کمک می کند.

مربای انجیر برای تقویت سیستم ایمنی
روش
انجیرها را بشویید و برش دهید.
انجیرها را در تابه ای روی حرارت متوسط قرار دهید.
آب و چوب دارچین را اضافه کنید.
هنگام جوشیدن آب لیمو را به تابه اضافه کنید.
آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و هر از چند گاهی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
وقتی خنک شد می توان آن را در ظرف شیشه ای استریل نگهداری کرد و در یخچال گذاشت و برای صبحانه یا همراه با شیرینی میل کرد.
اگر مربای خوش طعم دوست دارید می توانید هنگام خوردن مربا شکر استویا یا مقداری عسل کوهی اضافه کنید.
نکته: اگر مربای خوش طعم دوست دارید می توانید هنگام خوردن عسل کوهی به آن اضافه کنید.
نکته: از مصرف غذاهایی که باعث تضعیف سیستم ایمنی و ایجاد التهاب می شوند، مانند کربوهیدرات های ساده (آرد سفید و شکر سفید)، چربی های اشباع شده، پروتئین حیوانی (گوشت قرمز)، غذاهای سرخ شده و غیره اجتناب کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *