در واقع، مغز گردو شکسته در مطالعه‌ای که محتوای آنتی‌اکسیدانی ۱۱۱۳ غذای معمولی در ایالات متحده مصرف می‌شود، رتبه دوم را به خود اختصاص داد.

فسفر. حدود 1 درصد از بدن شما از فسفر تشکیل شده است، ماده معدنی که عمدتا در استخوان ها وجود دارد. عملکردهای متعددی دارد.
ویتامین B6. این ویتامین ممکن است سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کرده و از سلامت اعصاب حمایت کند. کمبود ویتامین B6 ممکن است باعث کم خونی شود.
منگنز.

این ماده معدنی در بیشترین مقدار در آجیل، غلات کامل، میوه ها و سبزیجات یافت می شود.
ویتامین E. در مقایسه با سایر آجیل ها، گردو حاوی سطوح بالایی از نوع خاصی از ویتامین E به نام گاما توکوفرول است.گردو منبع بسیار خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی است. اینها عبارتند از مس، اسید فولیک، فسفر، ویتامین B6، منگنز و ویتامین E.

سایر ترکیبات گیاهی گردو حاوی مخلوط پیچیده ای از ترکیبات گیاهی فعال زیستی است. آنها فوق العاده غنی از آنتی اکسیدان هستند که در پوست قهوه ای متمرکز شده اند.

اسید الاژیک. این آنتی اکسیدان به مقدار زیاد در گردو به همراه سایر ترکیبات مرتبط مانند الاژیتانین ها یافت می شود. اسید الاژیک ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی و سرطان را کاهش دهد.
کاتچین. کاتچین یک آنتی اکسیدان فلاونوئیدی است که ممکن است فواید سلامتی مختلفی از جمله ارتقای سلامت قلب داشته باشد.
ملاتونین. این هورمون عصبی به تنظیم ساعت بدن شما کمک می کند. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است که ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
اسید فیتیک. اسید فیتیک، یا فیتات، یک آنتی اکسیدان مفید است، اگرچه می تواند جذب آهن و روی را از یک وعده غذایی کاهش دهد – اثری که فقط برای کسانی که به دنبال مرگ نامتعادل هستند نگران کننده است.

اسید فولیک. اسید فولیک که به نام فولات یا ویتامین B9 نیز شناخته می شود، عملکردهای بیولوژیکی مهمی دارد. کمبود اسید فولیک در دوران بارداری ممکن است باعث نقص مادرزادی شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *