مطالعات متعدد نشان می دهد که سیب از بسیاری جهات برای شما مفید است.
در یک بررسی بزرگ در سال 2020 در بررسی های انتقادی در علوم غذایی و تغذیه، محققان 16 مطالعه را بررسی کردند که مصرف سیب و خطر بیماری های قلبی عروقی (CVD) را بررسی کردند.
آنها دریافتند که سیب گلاب سبز سمیرم مصرف کامل سیب با کاهش خطر مرگ ناشی از CVD، بیماری ایسکمیک قلبی، سکته مغزی، کلسیفیکاسیون شدید آئورت شکمی و همچنین مرگ در اثر هر چیزی مرتبط است.
به طور خاص، این محققان دریافتند که مصرف کامل سیب باعث کاهش کلسترول تام، کلسترول LDL (کلسترول “بد”)، فشار خون سیستولیک، فشار نبض و سایتوکین های التهابی پلاسما می شود.
به نوبه خود، مصرف سیب می تواند کلسترول HDL، شکل مفید کلسترول را افزایش دهد.
این محققان بیان می کنند که این یافته ها بر اساس مصرف 100 تا 150 گرم سیب در روز است که حدود دو سیب متوسط است.
سلامت مغز را افزایش می دهد
در یک مطالعه سیب قرمز پفکی در سال 2018 که در Nutrients منتشر شد، محققان سوئدی دو هزار نفر را به مدت شش سال زیر نظر گرفتند و دریافتند کسانی که به رژیم غذایی موسوم به الگوی غذایی محتاطانه نوردیک (NPDP) پایبند بودند، نسبت به افرادی که غذاهای چرب و فرآوری شده بیشتری مصرف کردند، عملکرد شناختی بهتری داشتند.
در میان چیزهای دیگر، NPDP خواستار خوردن مقدار زیادی سبزیجات غیر ریشه ای، به علاوه گلابی، هلو و حدس زدید سیب است.
در مطالعهای سیب درختی سبز در سال 2022 در پژوهش و درمان آلزایمر، افراد مسنتری که از رژیم غذایی MIND پیروی میکردند تلفیقی از رژیم غذایی مدیترانهای و رژیم غذایی DASH، که هر دوی آنها به خوردن میوهها و سبزیجات تازه استرس دارند خطر کمتری برای ابتلا به زوال عقل داشتند.
کارشناسان خاطرنشان می کنند که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، اما نتایج امیدوارکننده به نظر می رسند.
با نگاهی دقیق تر به اجزای موجود در مواد غذایی مانند سیب، چای و انواع توت ها، تحقیقات سال 2020 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان داد که افرادی با مصرف کم مواد غذایی با سطوح بالایی از اجزای مشابه آنتی اکسیدان، نرخ بالاتری از بیماری آلزایمر (AD) و آلزایمر دارند.
بیماری آلزایمر و زوال عقل های مرتبط (ADRD). به طور خاص، مصرف کم اجزایی به نام پلیمرهای فلاونوئید که در سیب، گلابی و چای یافت می شود، با دو برابر خطر ابتلا به ADRD همراه بود.
یک سیب متوسط می تواند شما را با کمتر از 100 کالری سیر کند، بنابراین جای تعجب نیست که سیب می تواند به کاهش وزن کمک کند.
بررسی سال 2018 در ژورنال کالج آمریکایی تغذیه، ارتباط زیادی بین مصرف سیب و کاهش وزن نشان می دهد.
ترکیبات موجود سیب قرمز ترش در سیب همچنین به تغذیه باکتری های سالم روده کمک می کند و به طور بالقوه خطر برخی از مشکلات مرتبط با چاقی را کاهش می دهد. نشان داده شده است که پری بیوتیک های موجود در سیب باعث تغذیه باکتری های خوب روده می شوند.
به عنوان مثال، یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 2021 که در Agriculture منتشر شد به این موضوع پرداخت که آیا اجزای موجود در پوست سیب (و همچنین پوست موز و انبه) می توانند به عنوان پری بیوتیک عمل کنند.
نتایج نشان میدهد که این لایهبرداریها با فراهم کردن غذا برای آنها، انواع خاصی از باکتریهای مفید روده را افزایش میدهند.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه