لوله و اتصالات اصفهان بزرگ و اجزای شیر باید فورج پرس شوند و به ماشینکاری گسترده نیاز دارند. در حالی که قطعات کوچک مانند فلنج که قبلا توضیح داده شد می توانند به سرعت گرم و سرد شوند و با توجه به شرایط بهینه فرآیند، باید ساختار و خواصی مشابه لوله و لوله از خود نشان دهند، خواص آهنگری های بزرگ به مکان و ضخامت بستگی دارد.
در حالی که هنوز هیچ قطعه آهنگری بزرگی از 740H ساخته نشده است، خواص یک میله آنیل شده با محلول، خاموش شده با آب و قدیمی با قطر 343 میلی متر نشان داده شده در جدول 14.2 آموزنده است.
قدرت تسلیم نزدیک سطح با لوله جدار نازک قابل مقایسه است، اما قدرت تسلیم در مرکز میله، در حالی که حداقل ASME را برآورده می کند، به طور قابل توجهی کمتر است.
شکل پذیری و چقرمگی خوب بود. تراورس سختی که روی میله خاموش شده گرفته شد VHN 170 را در سطح و VHN 290 را در مرکز نشان داد.
لوله
این نشان دهنده پیری خودکار قوی در مرکز بار است. از آنجایی که γ’ که در خنک‌سازی آهسته ایجاد می‌شود، نسبتاً درشت است، پس از عملیات پیری نهایی، مرکز میله‌ای استحکام کمتری نسبت به سطح خواهد داشت. ریزساختار و قدرت خزش در مرکز میله ارزیابی نشده است.
یک شبیه سازی خنک کننده برای عملیات حرارتی میله با استفاده از نرم افزار DEFORM [49] انجام شد. سرعت سرد شدن در عمق 25 میلی متر 315 درجه سانتی گراد در دقیقه و در مرکز میله 30 درجه سانتی گراد در دقیقه بود. بر اساس نمودار CCT محاسبه شده، باید حدود 10٪ γ’ در مرکز و هیچ γ’ در سطح وجود داشته باشد. که با نتایج تجربی مطابقت دارد.
برای قطعات بزرگی که باید ماشین کاری شوند، توصیه می شود که برای کاهش سختی، یک عملیات درشت کردن γ’ به مدت 24 ساعت در دمای 900 درجه سانتیگراد و پس از خنک شدن کوره اعمال شود.
این می تواند به عنوان یک مرحله نگه داشتن در خنک سازی از آهنگری یا به عنوان یک عملیات حرارتی مجدد انجام شود. سختی در این شرایط تقریباً Rc 20 است در مقایسه با Rc 30-35 وقتی که مستقیماً آب یا هوا پس از آنیل یا آهنگری خنک شود.
اتصالات لوله با الگوی بلوکی (شکل 2.23 را ببینید) که معمولاً در سیستم های فشار بالا یافت می شوند را می توان با روش ناحیه فشار طراحی کرد که از روشی کاملاً متفاوت با روش استفاده شده توسط B31.3 برای سه راهی ها، پدها یا اکستروژن های ساخته شده تقویت نشده استفاده می کند که قبلاً بحث شد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *