فلفل قرمز پودری (همچنین چیلی، فلفل قرمز، یا به عبارت دیگر فلفل فلفلی پودر شده نیز نوشته می شود) میوه خشک شده و پودر شده یک یا چند نوع فلفل چیلی است، گاهی اوقات با افزودن ادویه های دیگر (در این صورت گاهی اوقات به عنوان پودر فلفل قرمز نیز شناخته می شود.

مخلوط یا مخلوط چاشنی فلفل قرمز) از آن به عنوان ادویه (یا ترکیب ادویه) برای افزودن تند (تند) و طعم به غذاهای آشپزی استفاده می شود.

در انگلیسی آمریکایی، املای آن معمولاً «chili» است. در انگلیسی بریتانیایی، “chilli” (با دو “l”) به طور مداوم استفاده می شود.

فلفل

پودر فلفل قرمز در بسیاری از غذاهای مختلف از جمله آمریکایی (به ویژه تکس-مکس)، چینی، هندی، بنگلادشی، کره ای، مکزیکی، پرتغالی و تایلندی استفاده می شود. ترکیب پودر فلفل چیلی طعم اصلی در فلفل قرمز آمریکایی است.
پودر فلفل قرمز را گاهی با نوع خاصی از فلفل چیلی مورد استفاده می شناسند.

انواع فلفل چیلی که برای تهیه پودر چیلی استفاده می شود عبارتند از فلفل چیلی حلب، آنچو، کاین، چیپوتل، چیلی د اربول، هالاپینو، نیومکزیکو، پازیلا و پیری پیری فلفل چیلی. گوچوگارو گونه‌ای است که در غذاهای کره‌ای استفاده می‌شود که به‌طور سنتی از فلفل قرمز کره‌ای خشک شده به نام taeyang-cho ساخته می‌شود و انواع تندتر از فلفل Cheongyang استفاده می‌شود.

پودر فلفل کشمیری به رنگ قرمز روشن است، اما از نظر حرارت ملایم است و در غذاهای هندی استفاده می شود که به نام منطقه کشمیر نامگذاری شده است.

قابلیت ردیابی پودر فلفل قرمز ناشناخته را می توان با استفاده از روش های اسپکتروفتومتری تشخیص داد. مطالعات نشان داده بود که منشاء پودر فلفل قرمز را می توان با تجزیه و تحلیل عناصر کمیاب در پودر فلفل مشخص کرد.

مخلوط پودر چیلی عمدتاً از فلفل چیلی تشکیل شده و با ادویه جات دیگر از جمله زیره سبز، پیاز، پودر سیر و گاهی نمک مخلوط می شود.

فلفل قرمز معمولاً فلفل قرمز است. انواع “تند” معمولاً شامل فلفل کاین نیز می شود. در نتیجه دستور العمل های مختلف مورد استفاده، تندی هر پودر فلفل قرمز متغیر است.

اولین ترکیب تجاری پودر فلفل قرمز در ایالات متحده توسط D.C. Pendery و William Gebhardt برای این غذا ایجاد شد. گبهارت سالن میلر را در نیو براونفلز، تگزاس افتتاح کرد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *