پیاز زرد طلایی به عنوان یک غذای مغذی در نظر گرفته می شود این بدان معناست که آنها حاوی تعداد کمی کالری و تعداد زیادی مواد مغذی هستند.
آنها منبع عالی پتاسیم و منگنز هستند پتاسیم به افزایش انرژی و متابولیسم شما کمک می کند. منگنز به بدن در ایجاد بافت همبند کمک می کند، به سلامت استخوان ها کمک می کند و احتمال تشکیل لخته های خون را کاهش می دهد.
پیاز حاوی آنتی اکسیدانی به نام کورستین است کوئرستین یک ضد التهاب است و برای مقابله با التهاب در بدن عمل می کند. برای کاهش تورم، کمک به آرتریت و درمان عفونت مثانه عالی است.
اگر در مورد خطر ابتلا به سرطان نگران هستید، ممکن است بخواهید پیاز بیشتری مصرف کنید محققان دریافتند مصرف متوسط پیاز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ، حنجره و تخمدان را کاهش می دهد.
مطالعاتی برای کشف رابطه بین کوئرستین و بیماری آلزایمر انجام شده است این مطالعات ارتباط معنی داری را بین مصرف غذاهای سرشار از کورستین مانند پیاز و احتمال کمتر ابتلا به آلزایمر نشان داد.
آیا می دانستید پیاز حاوی مقدار زیادی ویتامین C است؟ ویتامین C برای عملکرد صحیح بدن شما ضروری است به تشکیل رگ های خونی کمک می کند، سیستم ایمنی بدن شما را بهبود می بخشد و غضروف را می سازد.
مطالعات ثابت کرده است که پیاز تراکم استخوان را در برخی افراد بهبود می بخشد در نتیجه، مصرف پیاز ممکن است به تقویت استخوان ها و کاهش خطر شکستگی برای افراد بالای 50 سال کمک کند.
خواص ضد باکتری آلیسین موجود در پیاز به روده بزرگ کمک می کند تا با باکتری های مضر مبارزه کند.آلیسین ترکیبی است که بوی قوی منحصر به فرد پیاز را می دهد.
می توانید آلیسین را به عنوان مبارز خود در برابر سموم و بیماری ها در نظر بگیرید حالا این چیزی است برای اشک های شادی گریست!
بدون دیدگاه