یکی از ارقام مرغوب است که معمولاً قهوه ای تیره است، رنگ آن در مرحله خارک قرمز و در مرحله تازه رنگ آن کمی سبز است، خرمای ربی در تبریز پوست نازکی دارد، رنگ آن روشن تر از خرمای مضافتی، شیره زیاد، رطوبت کمتر، هسته و قدیمی ترین خرمای کشور است.

شیرینی این خرما از خرمای مزعفتی کمتر است و طعم بسیار خوبی دارد و قبل از اینکه نیمه خشک شود از خرمای مضافتی خوش طعم تر است.

خرمای زاهدی یکی از خوش طعم ترین و لذیذترین انواع خرمای دنیاست. این خرماها که بیشتر به عنوان خرمای تازه استفاده می شود دارای گوشت مرغوب، رنگ مشکی جذاب و رطوبت نسبتاً بالایی هستند که بسته به زمان برداشت و محل کاشت بین 0.15 تا 0./35 است.

خرما یکی از محصولات اصلی کشاورزی ایران است و حدود 60 درصد وزن خشک آن را شکر تشکیل می دهد و در انواع مختلف در ایران تولید می شود.

بسته های ما بسته بندی های 250 گرمی، 400 گرمی، 550 گرمی و 10 کیلویی می باشد. ما همچنین می توانیم با برند شما بسته بندی کنیم.

در خرما مقداری فیبر وجود دارد. فیبر خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه مناسب است.

خرما حاوی کاروتنوئیدها یا مواد رنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان است و از ضایعات و سلول های سرطانی جلوگیری می کند.

فسفر موجود در خرما باعث شادابی سلول های عصبی می شود و برای کمبود آهن بسیار مفید است و به دلیل وجود ویتامین B در خرما میوه خوبی برای تعادل اعصاب و باعث رشد می شود.

خرما به صورت خوشه های بزرگی رشد می کند که از بالای این درختان خرما آویزان است. با رسیدن آنها، پوست آنها قهوه ای می شود و با خروج رطوبت بیشتر و بیشتر از میوه، چروک می شود. این زمانی است که آنها معمولاً با دست برداشت می شوند، یا توسط شخصی که از کف دست بالا می رود یا با استفاده از بالابر مکانیکی.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *