هاگ ها به باد می روند یا از راه های دیگری مانند تغذیه حیوانات پخش می شوند.
اگر آنها روی یک بستر مناسب (مانند چوب یا خاک) فرود آیند، هاگ ها جوانه زده و شبکه ای از نخ های ریشه زایی میکروسکوپی میسلیوم را تشکیل می دهند که به منبع غذایی جدید آنها نفوذ می کند.
آنها به پادشاهی مخصوص به خود، جدا از گیاهان و حیوانات تعلق دارند. ترشی قارچ از نظر روشی که مواد مغذی خود را به دست می آورند با گیاهان و حیوانات متفاوت هستند.
به طور کلی، گیاهان غذای خود را با استفاده از انرژی خورشید (فتوسنتز) می سازند، در حالی که حیوانات غذای خود را می خورند، سپس در داخل هضم می کنند.
قارچها هیچکدام را انجام نمیدهند: میسلیوم آنها در منبع غذایی یا اطراف آن رشد میکند، آنزیمهایی ترشح میکند که غذا را از بیرون هضم میکنند و میسلیوم مواد مغذی هضم شده را جذب میکند.
در این تعمیم استثنائاتی وجود دارد. برخی از موجودات بر اساس ویژگی هایی غیر از تغذیه در قلمروهای مربوطه خود قرار می گیرند.
قارچ یا وزغ بدن باردهی گوشتی و اسپوردار یک قارچ است که معمولاً در بالای زمین، روی خاک یا منبع غذایی آن تولید میشود.
به طور کلی سمی برای انسان را نشان می دهد.
استاندارد نام “قارچ” قارچ دکمه ای سفید کشت شده است. از این رو کلمه قارچ اغلب به آن قارچ هایی که دارای ساقه (پایه)، کلاهک ، و آبشش در قسمت زیرین کلاه هستند، اطلاق می شود.
قارچ همچنین انواع دیگری از قارچ های آبششی را، با یا بدون ساقه، توصیف می کند، بنابراین این اصطلاح برای توصیف بدن های میوه دار گوشتی برخی از Ascomycota استفاده می شود.
این آبشش ها هاگ های میکروسکوپی تولید می کنند که به گسترش قارچ در سطح زمین یا سطح ساکن آن کمک می کند.
فرمهایی که از مورفولوژی استاندارد منحرف میشوند معمولاً نامهای خاصتری دارند، مانند ، و قارچهای آبشاری اغلب به دلیل شباهت آنها به Agaricus یا قارچهای آبشاری، “آگاریک” نامیده میشوند.
سفارش. با بسط، اصطلاح “قارچ” همچنین می تواند به کل قارچ در زمان کشت، تالوس (موسوم به میسلیوم) گونه هایی که بدن های میوه ای به نام قارچ را تشکیل می دهند، یا خود گونه اشاره کند.
بدون دیدگاه