در همه جای جهان استفاده از بذر گیاه چای به علت داشتن خواص بالا بسیار پیشنهاد می شود.
یک مطالعه که اثرات افزودن شیر بدون چربی برچایی، نیمه بدون چربی و کامل را به چای تجزیه و تحلیل کرد، نتیجه گرفت که شیر بدون چربی به طور قابل توجهی ظرفیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد. شیرهای پرچرب نیز ظرفیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهند،.
اما به میزان کمتر همه گفته شد، در عمل مهم است که به خاطر داشته باشید که چای – حتی چای با پاشیدن شیر – می تواند یک نوشیدنی سالم باشد.
درباره برخی از تحقیقات در مورد چای در مورد سلامتی بیشتر بدانید:
یک فنجان چای شیشه ای پر از چای گیاهی ساخته شده از برگ نعناع و سایر گیاهان و آرد در کاسه های کنار آن
آیا چای بدون کافئین مفید است؟
اگر از طعم و تجربه چای لذت می برید اما به کافئین حساس هستید، چای بدون کافئین گزینه ای است. افراد نسبت به کافئین حساسیت متفاوتی دارند، اما این ماده به عنوان محرکی طبقه بندی می شود که می تواند بر سیستم عصبی و ضربان قلب تأثیر بگذارد و باعث عصبانیت شود.
به طور کلی، چای های سنتی در حال حاضر حدود نیمی از کافئین قهوه را دارند و حتی اگر زمان دم کردن کوتاه تر باشد، کمتر از آن.
برای کافئین زدایی چای روش های مختلفی وجود دارد. یک فرآیند از یک حلال شیمیایی آلی استفاده می کند.
هر دو روش، ماده شیمیایی یا گاز را روی برگ های چای مرطوب شده اعمال می کنند که به کافئین می چسبد.
هنگامی که برگ ها خشک می شوند، کافئین همراه با حلال/گاز تبخیر می شود. اگر می خواهید بدانید که کدام روش پردازش استفاده می شود، برچسب بسته را بررسی کنید یا با سازنده تماس بگیرید.اکثر تحقیقات به اثرات سلامتی چای های سنتی و نه بدون کافئین می پردازند.
بدون دیدگاه