اینجاست که متوجه می شوید تنها چیزی که برای تهیه این دستور غذا نیاز دارید گاهی اوقات است! و همه اینها زمان بسیار خوبی است زیرا اساساً فقط در پخت و پز در فر شما است! پس روزی را انتخاب کنید که در خانه کارهایی برای انجام دادن دارید و در پایان روزتان می توانید از این لواشک میوه ای خوشمزه لذت ببرید!

باید بدانید طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی ترفند های خاص خود را دارد.

آماده سازی: فر را با دمای 150 درجه یا کمترین درجه حرارت که می خواهید گرم کنید، مطمئن شوید که دمای آن زیر 200 درجه باشد.

ورقه پخت خود را با سیلپات بپوشانید و کنار بگذارید.

طرز تهیه ترشک آلوچه خشک ترفند های خاص خود را دارد.

مواد را مخلوط کنید: توت فرنگی، آب لیمو و شکر را در مخلوط کن اضافه کنید.

آنقدر هم بزنید تا پوره یکدستی داشته باشید. پوره را روی ورقه پخت بریزید و با استفاده از چاقو یا کاردک افست صاف کنید.

چند بار ضربه زدن روی ظرف می تواند به زیبا و یکدست شدن آن کمک کند.

با استفاده از طرز تهیه ترشک انار بهترین ها را برای خود بخواهید.

پخت و برش: به مدت 6-8 ساعت یا تا زمانی که لواشک دیگر چسبناک نباشد بپزید.

قبل از استفاده از کاتر پیتزا، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملاً خنک شود تا برای رول کردن میوه ها به صورت نوار یا برای تکه های لواشک میوه به شکل مستطیل برش دهید.

ترشک زردآلو بسیار خوشمزه بوده و یادگیری طرز تهیه ترشک زردآلو بسته ذوق و علاقه شما دارد.

اگر می خواهید آن را رول کنید، یک نوار کاغذ روغنی برش دهید تا با آن بپیچید تا به خودش نچسبد.

  • منابع:
    1. HOMEMADE FRUIT LEATHER
  • تبلیغات: 
    1. بیل گیتس چگونه پولدار شد
    2. محصولاتی که به اکسیر جوانی معروف اند
    3. با در دست داشتن گواهینامه خودرو می توانید خلبان هلی کوپتر شوید
    4. آیا می دانستید از سنگ برای براق کردن شمشیر استفاده می کنند!

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *