اینجاست که متوجه می شوید تنها چیزی که برای تهیه این دستور غذا نیاز دارید گاهی اوقات است! و همه اینها زمان بسیار خوبی است زیرا اساساً فقط در پخت و پز در فر شما است! پس روزی را انتخاب کنید که در خانه کارهایی برای انجام دادن دارید و در پایان روزتان می توانید از این لواشک میوه ای خوشمزه لذت ببرید!
باید بدانید طرز تهیه ترشی مخلوط زعفرانی ترفند های خاص خود را دارد.
آماده سازی: فر را با دمای 150 درجه یا کمترین درجه حرارت که می خواهید گرم کنید، مطمئن شوید که دمای آن زیر 200 درجه باشد.
ورقه پخت خود را با سیلپات بپوشانید و کنار بگذارید.
طرز تهیه ترشک آلوچه خشک ترفند های خاص خود را دارد.
مواد را مخلوط کنید: توت فرنگی، آب لیمو و شکر را در مخلوط کن اضافه کنید.
آنقدر هم بزنید تا پوره یکدستی داشته باشید. پوره را روی ورقه پخت بریزید و با استفاده از چاقو یا کاردک افست صاف کنید.
چند بار ضربه زدن روی ظرف می تواند به زیبا و یکدست شدن آن کمک کند.
با استفاده از طرز تهیه ترشک انار بهترین ها را برای خود بخواهید.
پخت و برش: به مدت 6-8 ساعت یا تا زمانی که لواشک دیگر چسبناک نباشد بپزید.
قبل از استفاده از کاتر پیتزا، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید کاملاً خنک شود تا برای رول کردن میوه ها به صورت نوار یا برای تکه های لواشک میوه به شکل مستطیل برش دهید.
ترشک زردآلو بسیار خوشمزه بوده و یادگیری طرز تهیه ترشک زردآلو بسته ذوق و علاقه شما دارد.
اگر می خواهید آن را رول کنید، یک نوار کاغذ روغنی برش دهید تا با آن بپیچید تا به خودش نچسبد.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه